torstai 24. syyskuuta 2015

Turku - harjoitusviikonloppu 19.-20.9.

Turun esityksiin valmistautuminen tehtiin kahdessa päivässä. Lauantaina kokoonnuimme saliin muistelemaan liiketehtävien lähtökohtaa: tietoisuutta oman kehon tunnelmista ja energiasta. Minua tässä maailmassa tänään, nyt, tällä hetkellä. Sitten siirryimme ulos. Harjoittelimme Kupittaan puistossa etsien hyväätapahtumapaikkaa, jollaiseksi risteävät käytävät osoittautuivat. Netti-puu sai myös oman kohtauksensa teoksen opukseen Kupittaan puisto.

Harjoittelimme Aninkaistenkadun ja Puutorin osuuksia illan hämärtyessä. Jouduimme todistamaan maahanmuuton vastaista mielenilmausta, jossa miesjoukko pauhasi iskulauseita heitellen hätäraketteja. Poliisiauto ajoi valot vilkkuen ohi tilanteen eri osoitteeseen... Tapaus järkytti meitä kaikkia ja vaikutti illan harjoitusten ja koko viikonlopun tunnelmaan.  Kauppatorin levoton tunnelma tuntui yöharjoituksissa, mutta vastaanotto oli positiivista. Myös osallistuminen ihmisten ketjuun toteutui hyvässä hengessä

Sunnuntain lämmin ja aurinkoinen sää ja Turku-päivän  leppoisan hyväntuulinen ihmisvilinä sävytti harjoituksia taas toisella tavalla. Kirjastosillan harjoituksia säesti katusoittaja ja musiikin viritys tarttui tanssijoihin. Rautatientorin syttyminen tanssiin toi annoksen hyvää energiaa läpikulkupuiston ja siellä aikaansa viettävien syliin.

Tapahtumapaikkojen tunnelmien kartoitus onnistui hienosti ja sää oli jälleen kerran teokselle suosiollinen. Hyvällä mielellä odotamme ensi viikonlopun ja alkuviikon esityksiä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti